Izrada web stranica

Trebate modernu i funkcionalnu web stranicu koja će zadovoljiti sve Vaše poslovne potrebe? Pošaljite nam upit za detaljnu ponudu!

Izrada web stranica - TabarDI

Što nudimo?

Moderan dizajn

Dizajn web stranice prilagođavamo potrebama Vašeg poslovanja. Pazimo da svaki element bude pravilno postavljem i dizajniran u skladu sa najnovijim standardima

RESPONZIVNE WEB STRANICE

Vaša web stranica će biti prilagođena za sve uređaje i operativne sustave. Pazimo da se web stranica pravilno prikazuje na mobitelima kao i na desktop računalima.

Optimizirano za Google tražilicu

Prilikom izrade web stranica prilagođavamo kodove i elemente tražilicama kako bi Vas google što bolje pozicionirao među prvim rezultatima.

~

Sigurnost podataka

Poduzimamo sve korake kako bi Vaša web stranica i podaci unutar nje ostali sigurni od krađe podataka.

profesionalna i stručna podrška

Naš tim nudi Vam 24 sata dnevno i 7 dana tjedno stručnu podršku

Održavanje web stranice

Ukoliko Vam je potrebno održavanje web stranice nudimo dnevno, tjedno i mjesečno održavanje kodova, teksta, slika, videa, itd ..

Jedan od razloga zašto je izrada web stranice bitna za Vaše poslovanje je ta da 1 od 5 korisnika interneta u Hrvatskoj redovito naručuju proizvode online, dok 47% internet korisnika online kupnju obavlja vrlo često!

Prilikom izrade web stranice pažnju usmjeravamo prema budućim funkcijama Vaše nove web stranice, dok sami dizajn web stranice prilagođavamo Vašim potrebama i poslovanju. Pazimo da web stranica bude SEO optimizirana kako bi se visoko pozicionirala na Google tražilici. Cijena izrade web stranice ovisi o broju stranica, funkcijama i dizajnu. Za detaljnu cijenu i ponudu, pošaljite nam poruku i zatražite ponudu. Posjetite naš portfolio kako bi pogledali naše radove.

Uključeno u svaki paket

Izrada web dizajna po željama i potrebama klijenta
Dizajn prilagođen za računala, mobitele i tablete
Kontakt forma
Integracija interaktivne mape sa Vašom lokacijom
Registracija hostinga i domene

Instalacija sigurnosnih certifikata
Prilagodba web stranice GDPR-u
Dodavanje Google Analitike za praćenje posjeta
Optimizacija teksta radi postizanja visokih rezultata u pretrazi
Optimizacija HTML-a, css i jsa radi bržeg učitavanja web stranice

Zašto je bitna SEO optimizacija web stranica?

 U današnje vrijeme nije dovoljno imati samo web stranicu na internetu i očekivati da će Vas posjetitelji naći na prvoj stranici tražilice. Ukoliko SEO stručnjak nije dobro odradio svoj posao, a bio je angažiran prilikom izrade web stranice, velika je vjerojatnost da je najbitniji dio posla kod izrade ostao zanemaren. 

 SEO optimizacija je bitna ukoliko želite da se vaša web stranica organskim putem prikazuje među prvim mjestima na tražilicama. Ukoliko se zadovolje svi parametri već unutar prva tri mjeseca vaša web stranica će postići dobre rezultate na tražilicama, i to bez plaćanja reklama i odvajanja veće sume novaca na oglašavanja.

 Google prilikom čitanja vaše web stranice provjerava preko 1000 elemenata po kojima kasnije daje pozitivne i negativne bodove i tako vas rangira na tražilici. Prije je to bio puno manji broj elemenata dok je danas bitna i najmanja sitnica koja Vas može maknuti sa prve stranice tražilica.

 Vjerojatno sada malo bolje razumijete zašto cijena izrade web stranice ne može biti malog iznosa i zašto nije dobro prepustiti taj posao susjedovom sinu. Ukoliko želite da vas ljudi nalaze na internetu kucajući ključne riječi vezane za vaš posao, ovaj dio posla prepustite stručnjacima.

Naši radovi

prikaz izrade web stranice za danubeparks

Danubeparks

prikaz izrade web stranice za adeo

Adeo

prikaz izrade web stranice za indigo design

Indigo Design