O nama

TabarDI – Agencija za oglašavanje, izradu web stranica, programa i fotografiranje.

O nama

Tko smo?

TabarDI je agencija za digitalni marketing, izradu web stranica i aplikacija i fotografiranje. Naš cilj je osvijestiti poduzetnike kako je u današnje vrijeme važno biti prisutan na internetu, imati dobru web stranicu, raditi odličan digitalni marketing i koristiti se društvenim mrežama u poslovne svrhe. Iza agencije stoji direktorica i suosnivačica Matea Šimunović, magistra ekonomije smjera Marketing.

 

Što radimo?

Naša misija je kreirati kvalitetne marketinške kampanje na društvenim mrežama kako bismo naveli korisnike da kupe vaš proizvod, posjete web stranicu, zaprate vas na Facebooku ili Instagramu, …

Osim marketinških kampanja tj. oglašavanja kreiramo priču s kojom vas predstavljamo na društvenim mrežama. Priče su kvalitetno osmišljene objave na mjesečnoj bazi usmjerene na što veću interakciju vaših pratitelja, kupaca ili posjetitelja prema vama i vašem brendu.

Izrađujemo moderne i funkcionalne web stranice sa SEO optimizacijom kako bi se vaša nova web stranica što bolje rangirala na google tražilici i kako bi kupci što lakše došli do vaših usluga ili proizvoda.

 

Uspjeh

Već 3 godine uspješno poslujemo sa klijentima na području Europske unije i to iz: Njemačke, Slovenije, Austrije, Velike Britanije, Hrvatske i Mađarske te iza sebe imamo hrpu odrađenih sati u programiranju, osmišljavanju oglasa, kreiranju kampanja, izradi objava i fotografiranju.

 

3 riječi koje nas opisuju su:

1. strast – prema ovome što radimo i prema marketingu općenito,

2. kreativnost – svakodnevno stvaramo kreativna rješenja prvo za sebe, a onda i za postojeće i potencijalne buduće klijente,

3. znatiželja – po prirodi znatiželjni, volimo stalno nešto novo otkrivati, učiti, osmišljavati, a sve u cilju unapređenja vašeg i našeg poslovanja.