Oglašavanje na društvenim mrežama

 Kreiramo marketinške kampanje za vaše proizvode i usluge na društvenim mrežama. Za Vas ćemo napraviti efektivne oglase na Facebooku i Instagramu kako bismo potakli ciljanu publiku na interakciju.

Što nudimo?

Istraživanje tržišta

Određivanje ciljane publike

Izrada kratkoročnih i dugoročnih ciljeva

Kreiranje kampanje

Kreiranje oglasa

Analiza

Zanimaju Vas Facebook oglasi i/ili Instagram oglasi?

Na pravom ste mjestu! Ne morate znati ništa vezano za oglašavanje na društvenim mrežama. Mi smo tu da za Vas kreiramo uspješne kampanje koje će Vašim budućim kupcima podići svijest o Vašem brendu i proizvodima/uslugama koje nudite, što kasnije rezultira većom prodajom ili upitima.

Za uspješnu provedbu kampanje potrebno je više mjeseci truda i rada kako bismo postigli dobre rezultate oglašavanja. Rezultati nisu vidljivi odmah i sada, ali uz pravu optimizaciju i vođenje oglasnih kampanja, napredak je vidljiv već kroz par mjeseci.

Samim time, našim sadašnjim i budućim klijentima radimo oglasne kampanje na minimalno 3 mjeseca kako bi se postigli dobri rezultati oglašavanja, te kako bi obje strane bile zadovoljne s radom. 

Kako funkcionira oglašavanje

  1.  Detaljno istražujemo tržište i konkurenciju
  2.  Određujemo Vašu ciljanu publiku na temelju koje kreiramo kampanje
  3.  Izrađujemo 1 ili više kampanja
  4.  Odabiremo društvenu mrežu na kojoj će se prikazivati oglasi
  5.  Fotografiramo ili uređujemo vaše fotografije
  6.  Prilagođavamo format slike sukladno vrsti oglasa koji će se prikazivati na Facebooku i/ili Instagramu
  7.  Smišljamo Interaktivni tekst kako bi privukli što bolju publiku
  8.  Kreiramo oglas i određujemo datum završetka prikazivanja
  9.  Svakodnevno pratimo tijek kampanje te mijenjamo parametre kako bi postigli što bolje rezultate
  10.  Pravimo mjesečne analize i dostavljamo PDF izvješća

   

  Zašto se oglašavati na društvenim mrežama?

  01.

  Ciljana publika

  Za razliku od klasičnog oglašavanja, u digitalnom oglašavanju Vaši oglasi se prikazuju samo ciljanoj publici. Sami odlučujete hoće li se oglas prikazivati npr. samo ženama ili mlađim osobama od 20 do 30 godina. Vaši oglasi se mogu prikazivati samo u određenom gradu ili županiji. i dr… Opcija je mali milijun.

  02.

  Vidljivost / Doseg

  Sve više ljudi u većoj mjeri koristi svoje mobilne uređaje i društvene mreže nego što gledaju televiziju ili slušaju radio. Iskoristite potencijal oglašavanja na društvenim mrežama i dosegnite što je moguće veći broj ljudi.

  03.

  Niska cijena

  Na društvenim mrežama sami određujete budžet i vremenski rok prikazivanja oglasa. Dnevno optimiziramo oglase kako bi se dobila najbolja optimala uloženog i potrošenog novca. Reklame plačate po pregledu dok u klasičnom oglašavanju po zakupljenom prostoru.

  04.

  Detaljni podaci

  Prednost kod digitalnog oglašavanja su detaljni podaci oglašivačke kampanje. Točno možete znati koliko je osoba vidjelo vaš oglas, odakle su te osobe, kojeg su spola, starosti, idr… što pomaže da se oglašivačka kampanja usmjeri u što boljem smjeru i dođe do što većeg broja potencijalnih kupaca.

  Trebate besplatnu ponudu ili savjet? Zanima Vas više o uslugama oglašavanja na društvenim mrežama? Kliknite kontakt i javite nam se!